Muuttopalvelun hinta

Muuttopalvelun hinta määräytyy ajan mukaan. Tarjoamme muutama eri muuttopalvelua:

Tässä osiossa kerromme muutamasta seikasta, jotka vaikuttavat meidän jokaisen muuttopalvelun hinnan muodostumiseen. Lopuksi kerromme lyhyesti jokaisen muuttopalvelun yksityiskohdista.

Pääkaupunkiseudulla (Helsinki – Espoo – Vantaa) veloitus alkaa kun saavumme paikalle ja loppuu kun ilmoitat tehtävän suoritetuksi. Muilla alueilla veloitus alkaa kun ylitämme pääkaupunkiseudun rajan ja loppuu samalla periaatteella. Muuttopalvelun hinta sisältää polttoaineet sadan kilometrin matkalle (lisäkilometrit 0,25 €/km).

Viikonloppuisin, pyhäpäivinä, kuun ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä alkavista varauksista veloitamme viikonloppu- tai kuunvaihdelisän 15€.
Kello 20.00 – 8.00 välisenä aikana alkavista varauksista veloitamme aamu- tai yölisän 20€.
Meidän pääsääntöiset maksutavat ovat maksukortti ja käteinen, mikäli haluat maksaa laskulla, veloitamme laskutuslisän 14€/lasku.

Meillä ei ole pääkäytössä ennakko- tai varausmaksuja. Myös varauksen voi peruuttaa ilman veloitusta.

Pakettiauton koko (12m³ tai 15m³) ei vaikuta muuttopalvelun hintaan.

Pakettiauto ja kuljettaja -palvelussa laskutus on jokaiselta tunnilta eli 30€/h.

Pakettiauto ja kuljettaja kantoapuna -muuttopalvelussa ensimmäinen tunti on 60€ ja sen jälkeen 30€/30min.

Pakettiauto ja muuttomiehet- muttopalvelussa ensimmäinen tunti on 90€ ja sen jälkeen 45€/30min. Muuttopalveluun sisältyy kaksi muuttomiestä, yksi muuttomiehistä toimii myös kuskina. Jos tarvitset muuttomiehiä enemmän kuin kaksi, saat lisämuuttomiehiä hinnalla 30€/h.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%