Kokemuksia

Ammattitaitoiset, asialliset, reilut ja ystävälliset.
Paku24 toteutti muuttoni erinomaisesti kaikin puolin. Aikataulusta pidettiin kiinni, hinnat ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy, tavarani käsiteltiin huolellisesti ja kunnioitettavasti.
Pidin myös siitä että he kommunikoivat selkeästi ja kysyivät rohkeasti mitkä olivat toivomukseni lähtöpaikassa (mitkä tavarat otetaan mukaan ja mitä pitää huomioida) sekä saapumispaikassa (minne tavarat sijoitetaan uudessa paikassa).
Autoon mahtuu paljon tavaraa ja se on siisti. Tavaratilan lattialle on laitettu alusta mikä pitää huolen siitä että tavarat eivät vahingoidu tai mene likaiseksi matkan aikana. Tavarat pakattiin huolellisesti, turvallisesti ja järkevästi tavaratilan sisällä.
Paku24.fi:hin voi luottaa. He takaavat hyvän ihmisläheisen palvelun ja tekevät työn sydämmellä. Suosittelen heitä lämpimästi.

Tyytyväinen asiakas - Anton T., Helsinki - Lahti

Palaute: loistavaa palvelua muutossa!
Tilaamamme kahden asunnon muutto, toimi mainiosti ja odotukset ylittäen! Muuttomiehet saapuivat ison pakun kanssa 15 minuuttia etuajassa (mikä oli mielestämme hyvä) ja alkoivat saman tien nopealla tahdilla tyhjentämään asuntoa. Edellisenä iltana saimme myös yhteydenoton, jossa tarjottiin mahdollisuutta ottaa mukaan toinen muuttomies alunperin varaamamme yhden lisäksi. Ehdotus osoittautui todella asiantuntevaksi ratkaisuksi, sillä muutto hoitui nopeammin, vaivattomammin ja lopulta myös edullisemmin. Kaikki tavarat säilyivät ehjinä ja muuttomiehet pakkasivat kaiken paremmin, kuin olisimme itse ikinä osanneet. Stressaavan päivän pelasti rauhallinen ja huumorintajuinen asenne molemmilta muuttomiehiltä. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella, suuret kiitokset!

Miika M., Helsinki

Kuljettaja ja pakettiauto tuli ajallaan toimitusosoitteeseen josta nopeasti päästiin lastauksen jälkeen liikkeelle. Kuljetus onnistui siis ongelmitta ja oli kaiken lisäksi edullinen. Aijon tilata heidän palveluita muulloinkin.

Jani, Helsinki

Täytyy ehdottomasti antaa kiittävä ja positiivinen palaute maanantain pesutorni-toimituksesta.
Kaikki meni hienosti, asiakaspalveluhenkinen kuljettajanne oli täsmällisesti paikalla ja kantoyhteistyö sujui hienosti.
Mukavaa kevään odotusta, tehdään ehdottomasti yhteistyötä myös jatkossa!!

Ola S., Helsinki - Iitti

«Auto saapui täsmällisesti ja kuljettaja/muuttomies oli ystävällinen, ahkera ja osaava.
Kaikin puolin muutto sujui joustavasti ja nopeasti ja kun seuraavan kerran tarvitsen tämän tyyppistä palvelua tilaan sen teiltä.»

Tom, Helsinki

«Varaus netin kautta helppo, varmistus tuli pian, sovittuun aikaan ovella oli kaksi miestä, auto oli todella siisti, kahdessa tunnissa kantoi kaikki 4.kerroksen kaksiosta, kuljetti Kehä 1 pitkin melkein päästä päähän ja kantoi rivitaloon sisään - 180 euroa ja tyytyväinen asiakas. Suosittelen lämpimästi, en jännittänyt yhtään, että joku menee rikki tai likaiseksi, palvelu on ystävällinen ja joustava.»

Liudmila, Helsinki

«Täydet kympit joka suhteessa. 10plus vielä kuskille/kantajalle. Ehdottomasti suosittelen muillekin ja käytän jatkossakin teidän palveluitanne. Kiitos.»

Pirjo, Vantaa

«Tilasin teidän kauttanne pakettiauton ja kaksi miestä muuttamaan tavaroitani uuteen osoitteeseen. Kaikki sujui todella hyvin, ja haluan antaa siitä kiitosta! Miehet tulivat sovittuna aikana, ja kantoivat huolellisesti tavarani. Koko hommaan meni 40 minuuttia. Olen tyytyväinen asiakas!»

Erika, Espoo

«Kiitos aivan mielettömän hyvästä palvelusta, jota sain lauantaina klo 13 alkaen kuskiltanne! Monet muut olisivat jääneet ihmettelemään miten urakasta selvitään, mutta hän kantoi tyynesti tavarat ja osasi arvioida tilan tarpeen oikein. Lisäksi hän ajoi kanssani hukkareissun kierrätyskeskukseen täysin mukisematta. Käsittämättömän avuliasta ja asiantuntevaa palvelua! Jos kukaan ystäväni koskaan tarvitsee paku- tai muuttopalvelua, suosittelen teitä. Kiitos!»

Anna, Helsinki

«Voin suositella tätä firmaa hyvillä mielin. Tilasin auton ja kuljettajan muutaman huonekalun siirtoon uuteen asuntoon. Itse ajomatka sujui nopeasti ja varmasti – kuski oli selvästi kokenut ja myös tosi ystävällinen. Isot kiitokset :)».

Tiina, Helsinki

«Kuski oli ystävällinen, nopea, tehokas, varovainen ja kaikin puolin luotettavan oloinen, kokenut muuttomies. Auto oli myös tosi siisti, eikä mitään likaantunut tai hajonnut muutossa»

Vuokko, Espoo

«Valitsin teidät hyvien asiakasarvioiden ja hyvän nettisivun perusteella. Odotukset ylittyivät.
Kuski oli ammattitaitoinen, avulias ja asiallinen. Auto priimakuntoinen. Myös kuskin asenne oli kohdillaan. Arvosana 5 tähteä jä täysi kymppi. Kehottaisin lisäämään facebook-sivuille mahdollisuuden jättää arvio myös sinne. Nyt se ei näytä onnistuvan. Facebook-arvioiden puute olikin asia, joka vaikutti epäilyttävältä kun tein päätöstä mihin yritykseen otan yhteyttä.
Kiitos vielä kuskille hyvästä palvelusta!»

Tomi, Helsinki

«Minulla oli tänään maanantaina 09:00 huoneiston tyhjennys ja halusin vain antaa palautetta erittäin toimivasta palvelusta ja hyvästä työntekijästä!Vaaleatukkainen kuljettaja oli erittäin toimelias ja tyhjennys sujui aivan ennätysajassa. En olisi uskonut että homma menisi niinkin ripeasti, mutta kiitos hänen jatkuvan oma-aloitteisuutensa kaikki meni niinkuin pitikin ja paremmin.»

Joel-Osar, Vantaa

«Kiitos ihanasta palvelusta, kaikki oli loistava, erityisesti kiitollinen olen kuljettajan avusta, hän on ammatillainen, avulias ja ahkera. Suosittelen teidän palvelut ja mielellään käytän niitä uudelleen tarvittaessa.»

Tino, Hyvinkää

«Annan mielelläni palautetta.
Ensiksi, valitsin firmanne googlettamalla. Palvelun kuvaus ja hinnoittelu vaikuttivat olevan ok, siksi valitsin teidät.
Toiseksi, palautetta itse palvelusta: olin erittäin tyytyväinen.
Kuljettaja tuli paikalle sovittuna aikana. Hän oli ystävällinen ja oli selvästikin tottunut kantamaan huonekaluja varoen, ettei tule kolhuja.
Hän oli samanaikaisesti kiireetön ja tehokas, ts. teki työnsä huolellisesti.
Mielestäni täyden kympin suoritus kaikilta osin. Kiitos ja hyvää syksyn jatkoa.»

Klaus, Helsinki

«Kuski oli ystävällinen ja huumorintajuinen. Kaikki sujui ongelmitta.»

Asiakas, Helsinki

«Todella tyytyvainen palveluunne! Valinta oli sattumanvarainen»

Asiakas, Vantaa

«Teidät valitsin nettistä löytyvien muiden palvelujen joukosta koska teidän palvelupaketit vastasi eniten tarpeita ja olivat kohtuu hintaisia. Kuljettaja oli tomera, täsmällinen, todella mukava ja ystävällinen! Eli kaikinpuolin muuttoni sujui erittäin hyvin teidän kanssanne. Tulen suosittelemaan ja käyttämään teitä jatkossakin!»

Heidi, Espoo

«Valitsin palvelun hinnan ja joustavuuden takia ja kaikki toimi osallani erinomaisesti! Kiitos!»

Sami, Helsinki

«Palvelu löytyi Googlesta ja oli saatavissa lyhyellä varoitusajalla. Auto ja kuljettaja olivat paikalla minuutilleen ja palvelu oli muutenkin sellaista mitä parhaimmillaan uskalsi odottaa. Käytän toistekin.»

Asiakas, Helsinki

«Teillä oli joustava hinnoittelu, hyvät arviot ja palvelu hyvin saatavissa. Odotuksemme toteutuivat täydellisesti: auto oli hyväkuntoinen ja siisti ja kuljettaja osaava, täsmällinen ja ystävällinen. Käytämme varmasti palveluitanne jatkossakin, kun tarpeen. Olen myös suositellut teitä tuttavilleni. Kiitokset hyvästä palvelusta!»

Seppo, Vantaa

«Kiitos paljon palvelustanne! Olen erittäin tyytyväinen palveluunne, laatuun ja hintaan!
Minulle sattui niin etten ollut nähnyt tilausvahvistuksen jälkeen tullutta viestiä ja en tiennyt että tilaus oli peruuntunut. Ihmeen kaupalla sain kuitenkin kyseisenä päivänä palvelua. Se pelasti päiväni ja muuttoni!!!
Varmasti käytän jatkossakin, kiitos paljon vielä kerran!!! »

Asiakas, Helsinki

«Tilasin puhelimella äidilleni pakettiauton ja kuskin, kun hän oli muuttamassa. Hinta oli hyvä ja vuokraamo vaikutti luotettavalta. Vatasi myös odotuksiani, koska kaikki sujui kuullema hyvin ja kuljettaja oli todella ystävällinen ja avulias. Tilaisin täältä itsellenikin.»

Jani, Helsinki

«Tietysti kaikista isoin syy miksi valinta jäi tähän firmaan on hinta, mutta nytten vuokrauksen jälkeen voin rohkeasti sanoa, että oli kyllä hyvää palvelua! Kaikki sujui juuri niinkuin piti, joten suosittelen muillekkin.»

Heikki, Helsinki

«Olin tyytyväinen. Täsmällinen kuski ja lasku kuten sovittu:) voin suositella muille.»

Asiakas, Espoo

«Olen erittäin tyytyväinen ystävälliseen palveluun. Kuski auttoi paljon ja rankka muutto sujui lopulta hyvin.Edullisin tarjous. Suosittelen!»

Anne, Kirkkonummi

«Aivan mahtava palvelu! Olen käyttänyt jo kaksi kertaa ja käytän myös jatkossa. Kun on tuttu firma ja tietää että on hyvä, niin pienet miinukset ei haittaa.»

Joonas, Espoo

«Erittäin helppoa ja miellyttävää asioida. Kaikki sujui hyvin ja mukava asiakaspalvelu.»

Max, Järvenpää

«Kaikki sujui ongelmitta. Auto hyvä ja kuski hyvä. meillä oli auto kuskeineen. Hän auttoi meitä naisväkeä kantamisessa. saatiin muutettu.
Kiitos. käytetään teidän palveluita varmasti jatkossakin tarpeen tullen.»

Diana, Vantaa

«Mielestäni kaikki toimi loistavasti ja jäi todella positiivinen kuva toiminnastanne.»

Antti, Helsinki