Muutama yksinkertainen neuvo, miten tehdä muutosta helpompaa

Jokainen meistä muuttaa elämänsä aikana edes kerran paikasta, johon on tottunut vaikka tavarataksilla. Kyseessä voi olla esim. uusi asunto tai mukavampi toimisto. Muutto on aina paljon stressiä ja satoja pahvilaatikoita, eikä kukaan toivo itselleen sellaista. Jos kuitenkin noudattaa muutamaa yksinkertaista neuvoa muuton yhteydessä, onnistut säästämään paljon aikaa, sekä omia hermoja.

Valmistu muutoksi etukäteen

‘Älä jätä huomisen huoleksi sitä, minkä voit tehdä ylihuomenna’, tämä ei ole muuton yhteydessä paras tapa lähestyä, ainakaan meidän mielestä täällä paku24:ssä. Yritä alkaa pakkaamaan tavaroita jo ainakin viikkoa ennen muuttoa, jotta mitään ei unohtuisi, eikä tulisi viimeisenä päivänä paniikkia. Aloita tavaroista, joita käytät harvoin, esim. Mummin muistoesineistä tai pölyyntyneistä kirjoista.

Heitä pois kaikki turha

Ei kannata olla pihi ja varastoida omassa uudessa asunnossa vanhoja, sekä tarpeettomia tavaroita. Voit antaa ne muuttomiehelle tai jättää muuttoautoon, jos ei muuta. Ole rohkea ja jätä hyvästit tavaroiden kanssa, joita et ole käyttäny jo aikoihin. Näin huomaat, että muuttoprosessi on paljon nopeampi, sekä mukavampi.

Pidä huoli asiapapereista

Valmistele kaikki tarpeelliset asiapaperit ja pakkaa ne erikseen. Ennen lähtöä varmista vielä kerran että kaikki on mukana ja toimita asiapaperit itse uuteen asuntoon, vaikka paku ovelle palvelulla.

Varaa pakkausmateriaalia

Laatikot, pahvit, teippi, narut, säkit, paperi ja kangas on materiaalit vähintään, mitä tulet tarvitsemaan, jotta taata tavaroidesi turvallisen kuljetuksen muuttoautossa. Lisäksi kannattaa hankkia ilmakuplapaperia, se auttaa rauhoittumaan, kun uudessa asunnossa otat tavaroita takaisin paketeista pois :).

Kirjoita laatikoihin

Älä unohda tehdä lyhyitä muistiinpanoja laatikoiden päälle, jotta muistaisit mitä ne sisältää. Tämän avulla, et joudu myöhemmin käyttämään aikaa tavaroiden löytämiseen. Suositeltavaa on myös, että käsiala olisi myös muiden luettavissa, ehkä muuttomiehet joutuu lukemaan niitä 🙂

Käytä muuttopalvelua

Ystävien apu on kyllä hyvä, mutta kun kyseessä on suuri muutto, on järkevää säästää heidän terveyttä ja omia hermoja. Täydellinen vaihtoehto on käyttää meidän edullisia muuttopalvelujamme. Me täällä paku24.fi:ssä toimitamme nopeasti, sekä ammattimaisesti tavarasi sinne, minne tarvitsee, olit sitten Vantaalla, Espoossa, Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla.

Otamme vastaan varauksia numerosta 0451797930 tai sähköpostitse varaukset@paku24.fi tai nettisivuillamme Paku24.fi