Vastaus kysymykseen: miten lastata tavarat nopeasti muuttoautoon?

Ensinnäki täytyy organisoida oikein lastaus. Eli lajitella tavaroiden lastaus järjestys ja siirtää reitiltä kaikki ylimääräinen pois. Tämä on sääntö numero yksi.

Ensimmäisenä tulee lastata pitkät ja suurikokoiset tavarat. Suosittelemme lastaamaan muuttoautoon ensimmäisten joukossa jääkaappi, pesukoneet ja muut isot kodinkoneet. Niiden päälle voi laittaa myöhemmin televisiot, tietokoneen näytöt yms. Lisäksi ensimmäisten joukossa kannattaa lastata muuttoautoon kootut kaapit ja pöydät, sekä niiden väliin jäävät tyhjät tilat, voi lastata pienemmillä tavaroilla.

Lisäksi koottujen kaappien sisälle voi laittaa pienempiä tavaroita näin säästät tilaa. On tärkeää että muuttoauto lastataan jopa kattoon asti täyteen, jotta saataisiin vietyä kaikki, mikä oli suunniteltu. Mieluummin muuttoauton takaosaan jää tyhjää tilaa kuin etuosaan, sillä voi tapahtua niin, että etuosa on tyhjä, mutta sinulla on vielä paljon tavaroita lastaamattomana, etkä ole varma mahtuuko kaikki.

Näin ollen säästät huomattavasti aikaa, siinä kun viette tavaroita muuttoautoon ja sieltä pois. Katso myös osa “muuttoautoon lastaaminen”.