KOKEMUKSIA V

Asiakkaamme kertovat

 

«Kaikki toimi erittäin hyvin, olen erittäin tyytyväinen palveluun ja henkilökuntaan. Joustava kuljettaja ja tosi ystävällinen. Arvosana 10! »

Lähettänyt: Eeva

«Tosi mukava kuski ja nopeasti sujui pakun pakkaus ja muutto! kiitos.»
Lähettänyt: Asiakas

«Auto saapui täsmällisesti ja kuljettaja/muuttomies oli ystävällinen, ahkera ja osaava.
Kaikin puolin muutto sujui joustavasti ja nopeasti ja kun seuraavan kerran tarvitsen tämän tyyppistä palvelua tilaan sen teiltä.»
Lähettänyt: Tom

«Erinomainen palvelu! Kuljettaja/muuttomies Aleksi tuli täsmällisesti, oli erittäin ahkera, ystävällinen ja suunnitteli muuton etenemisen fiksusti ja kustannustehokkaasti. Aion käyttää palveluanne jatkossakin.»
Lähettänyt: Heidi

«Täydet kympit joka suhteessa. 10plus vielä kuskille/kantajalle. Ehdottomasti suosittelen muillekin ja käytän jatkossakin teidän palveluitanne. Kiitos.»
Lähettänyt: Pirjo

«Palvelu oli erinomaista,aikataulut pitivät ja autot siistejä. Voin suositella toisillekin.»
Lähettänyt: Eero

«Kiitos ihanasta palvelusta, kaikki oli loistava, erityisesti kiitollinen olen kuljettajan avusta, hän on ammatillainen, avulias ja ahkera. Suosittelen teidän palvelut ja mielellään käytän niitä uudelleen tarvittaessa.»
Lähettänyt: Asiakas

«Minulla oli tänään maanantaina 17.07.2017 09:00 huoneiston tyhjennys ja halusin vain antaa palautetta erittäin toimivasta palvelusta ja hyvästä työntekijästä!
Vaaleatukkainen kuljettaja oli erittäin toimelias ja tyhjennys sujui aivan ennätysajassa. En olisi uskonut että homma menisi niinkin ripeasti, mutta kiitos hänen jatkuvan oma-aloitteisuutensa kaikki meni niinkuin pitikin ja paremmin.»
Lähettänyt: Joel-Oskar

«Paku oli sopivan kokoinen ja siisti. Ajo oli kuskilla jouhevaa ja muutto apu ystävällistä sekä ripeää.
Pakkaaminen ja purkaminen onnistui asiantuntevasti. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen saamaani palveluun!»
Lähettänyt: Asiakas

«Asiakaspalvelu oli mukavaa ja auttavaista. Mitään epäselviä tilanteita ei tullut ja maksu onnistui helposti.
Autossa muuten ei vikaa, mutta huolto valo paloi koko vuokrauksen ajan. Varmasti ei voinut tietää mistä johtui.
Muuten erittäin hyvää palvelua teiltä ja voin suositella teitä eteenpäin lämpimästi!»
Lähettänyt: Asiakas

«Erittäin tyytyväinen olin palveluunne. Kuskille eritoten ruusuja. Suosittelen kyllä kaikille.»
Lähettänyt: Jaana

«Löysin palvelun Google-haun kautta. Valitsin koska sivusto oli informatiivinen ja palvelun tilaaminen helppoa.
Kaikki sujui erittäin hyvin ja palvelu oli hyvää ja täsmällistä. Kiitos!»
Lähettänyt: Asiakas

«Mutkaton tilaus, auto oli sopiva ja kuski aivan loistava tyyppi.»
Lähettänyt: JK

«Valintaan vaikutti edullinen hinta ja nopea palvelu.
Kuljettaja oli asiansa osaava ja ystävällinen:-)
Palvelu oli paras mahdollinen, kiitos siitä!»
Lähettänyt: Heli

«Annan mielelläni palautetta.
Ensiksi, valitsin firmanne googlettamalla. Palvelun kuvaus ja hinnoittelu vaikuttivat olevan ok, siksi valitsin teidät.
Toiseksi, palautetta itse palvelusta: olin erittäin tyytyväinen.
Kuljettaja tuli paikalle sovittuna aikana. Hän oli ystävällinen ja oli selvästikin tottunut kantamaan huonekaluja varoen, ettei tule kolhuja.
Hän oli samanaikaisesti kiireetön ja tehokas, ts. teki työnsä huolellisesti.
Mielestäni täyden kympin suoritus kaikilta osin. Kiitos ja hyvää syksyn jatkoa.»
Lähettänyt: Klaus

«Valitsin teidät hyvien asiakasarvioiden ja hyvän nettisivun perusteella. Odotukset ylittyivät.
Kuski oli ammattitaitoinen, avulias ja asiallinen. Auto priimakuntoinen. Myös kuskin asenne oli kohdillaan. Arvosana 5 tähteä jä täysi kymppi. Kehottaisin lisäämään facebook-sivuille mahdollisuuden jättää arvio myös sinne. Nyt se ei näytä onnistuvan. Facebook-arvioiden puute olikin asia, joka vaikutti epäilyttävältä kun tein päätöstä mihin yritykseen otan yhteyttä.
Kiitos vielä kuskille hyvästä palvelusta!»
Lähettänyt: Tomi

«Ainut vika palvelussanne on että en löytänyt mihin voin laittaa palautetta! (Asia korjattu. Kiitos! – Asiakaspalvelu). Olen parin viikon aikana käyttänyt kaksi kertaa muuttopalveluanne pakettiauto + muuttomies yhdistelmällä. Paremmin ei olisi voinut toimia!! Todella ripeää ja ystävällistä toimintaa!! Ihan mahtavaa että kaikki toimi niin hienosti, onhan muutto todella stressaava tilanne. !! Kiitos»
Lähettänyt: Tarja

«Tilasin teidän kauttanne pakettiauton ja kaksi miestä muuttamaan tavaroitani uuteen osoitteeseen. Kaikki sujui todella hyvin, ja haluan antaa siitä kiitosta! Miehet tulivat sovittuna aikana, ja kantoivat huolellisesti tavarani. Koko hommaan meni 40 minuuttia. Olen tyytyväinen asiakas!»
Lähettänyt: Erika

«Kiitos aivan mielettömän hyvästä palvelusta, jota sain lauantaina 24.2. klo 13 alkaen kuskiltanne! Monet muut olisivat jääneet ihmettelemään miten urakasta selvitään, mutta hän kantoi tyynesti tavarat ja osasi arvioida tilan tarpeen oikein. Lisäksi hän ajoi kanssani hukkareissun kierrätyskeskukseen täysin mukisematta. Käsittämättömän avuliasta ja asiantuntevaa palvelua! Jos kukaan ystäväni koskaan tarvitsee paku- tai muuttopalvelua, suosittelen teitä. Kiitos!»
Lähettänyt: Anna

«Kuski oli ystävällinen, nopea, tehokas, varovainen ja kaikin puolin luotettavan oloinen, kokenut muuttomies. Auto oli myös tosi siisti, eikä mitään likaantunut tai hajonnut muutossa»
Lähettänyt: Vuokko

«Kiitos, erinomainen! Ajan sai pian, edullinen, auton kunto hyvä, hlökunta ystävällisiä, ajoissa paikalla, nopeita ja ammattitaitoisia.»
Lähettänyt: Asiakas

«Pakettiauto ja muuttomies 23.8.2018 töyntekijä oli tehokas muuttomies! Kiitokset hyvin sujuneesta muutosta. Erinomainen hinta-laatu suhde. Suosittelen varmasti kaikille tutuillekin.»
Lähettänyt: Asiakas

«Voin suositella tätä firmaa hyvillä mielin. Tilasin auton ja kuljettajan muutaman huonekalun siirtoon uuteen asuntoon. Itse ajomatka sujui nopeasti ja varmasti – kuski oli selvästi kokenut ja myös tosi ystävällinen. Isot kiitokset :)»
Lähettänyt: Asiakas

1  2  3  4  5 

KERRO OMA KOKEMUKSESI!