KOKEMUKSIA IV

Asiakkaamme kertovat

 

«Auto oli 15 minuuttia myöhässä. Enkä saanut tästä mitään ilmoitusta. Muuten kaikki toimi todella hyvin. Ja palvelu oli ystävällistä.»
Lähettänyt: Asiakas

«Valitsin paku24 helpon ajanvarauksen ja hinnan vuoksi. Tähän vaikutti myös ilmainen tuonti\vienti sekä ei tullut mitään ylimääräisiä kustannuksia edes viikonloppuna. Auto siisti helppo ja hyvä ajaa. Palvele hyvää ja auton sai ajallaan käyttöön.»
Lähettänyt: Asiakas

«Brand new car, came directly to my house and on time. Polite and courteous, excellent service. Highly recommend this company. Will use them again.»
Lähettänyt: David

«Kiitos paljon palvelustanne! Olen erittäin tyytyväinen palveluunne, laatuun ja hintaan!
Minulle sattui niin etten ollut nähnyt tilausvahvistuksen jälkeen tullutta viestiä ja en tiennyt että tilaus oli peruuntunut. Ihmeen kaupalla sain kuitenkin kyseisenä päivänä palvelua. Se pelasti päiväni ja muuttoni!!!
Varmasti käytän jatkossakin, kiitos paljon vielä kerran!!! »
Lähettänyt: Asiakas

«Loistavaa palvelua edullisesti ja helposti. Toimitus kotiovelle oli tosi hyvä juttu! Hinta-laatusuhde kohdallaan. Olin todella tyytyväinen ja suosittelen myös kavereille! Kiitos!»
Lähettänyt: Asiakas

«Erittäin hyvä, luotettava ja toimiva palvelu. Aiomme käyttää jatkossakin.»
Lähettänyt: Asiakas

«Teidän auto oli enemmän kun hyvä pikku muutossa. Tykkäsin kun hain auton opastettiin oltiin tosi ystävällisiä täydet pisteet. otan vain teiltä jatkossa auton lainaksi huippu palvelua vielä kerran kiitos ja hyvää Joulua teille kaikille.»
Lähettänyt: Asiakas

«Olen vuokrannut 2 kertaa Paku24.fi :stä auton ja molemmilla kerroilla kokemus on ollut erittäin hyvä. Molemmilla kerroilla autot saapuivat antamaani osoitteeseen 15 min etukäteen, autot olivat siistejä ja hyviä ajaa. Myös autojen palautus sujui joustavasti ja toisella kerralla kuski jopa antoi minulle kyydin kotiin auton palautuspaikasta. Ei aivan pk-seudun halvin mutta edullisemmasta päästä ja palvelutasoltaan erinomainen. Aion käyttää samaa firmaa myös ensi kerralla.»
Lähettänyt: Teppo

«Palvelu löytyi Googlesta ja oli saatavissa lyhyellä varoitusajalla. Auto ja kuljettaja olivat paikalla minuutilleen ja palvelu oli muutenkin sellaista mitä parhaimmillaan uskalsi odottaa. Käytän toistekin.»
Lähettänyt: Asiakas

«Vuokrasin Pakun kauttanne, aion jatkossakin käyttää palvelujanne kun tarve tulee.
Minulle oli mahtava juttu että pakun sai ovelle ja että se noudettiin pois Palvelu oli ystävällistä, joustavaa, edullista sekä täsmällistä.»
Lähettänyt: Paula

«Kiitos hienosta palveluksesta, auton tuoja ja hakija oli niin leppoisa herrasmies.»
Lähettänyt: Asiakas

«Järjestely sopi minulle «paku ovelle» koska Kivikon sorttiasema oli lähellä. Henkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä. Auto oli siisti, ja jopa ilmastointi toimi»
Lähettänyt: Asiakas

«Teillä oli joustava hinnoittelu, hyvät arviot ja palvelu hyvin saatavissa. Odotuksemme toteutuivat täydellisesti: auto oli hyväkuntoinen ja siisti ja kuljettaja osaava, täsmällinen ja ystävällinen. Käytämme varmasti palveluitanne jatkossakin, kun tarpeen. Olen myös suositellut teitä tuttavilleni. Kiitokset hyvästä palvelusta! Toivotan teillekin hyvää joulunaikaa ja onnea ja menestystä uudelle vuodelle!»
Lähettänyt: Seppo

«Valitsin palvelun hinnan ja joustavuuden takia ja kaikki toimi osallani erinomaisesti! Kiitos!»
Lähettänyt: Sami

«Hei! Valitsin yhtiönne muuttoauton, sillä auto tuotiin ilmaiseksi lähtö osoitteeseen ja se haettiin muutto-osoitteesta. Se oli iso etu verrattuna muihin vuokra-auto firmoihin, helpotti muuton sujuvuutta. Auton kunto, siisteys, asiakaspalvelu ym. oli erinomaista ja selkeää, ei mitään moitittavaa, kiitos!»
Lähettänyt: Pia

«Vuokrasin auton ja kuljettajan 15.12
Auto tuli sovittuna aikana. Auto tarkoitukseen nähden riittävän siisti. Kuljettaja avulias, asiansa osaava ja mukavaa seuraa. Ainoa käytännössä hiukan hankala asia oli iZettelin kuitin hakeminen netistä. Tunnus, jolla kuitti haetaan on hiukan pitkä. Toisaalta maksaminen oli helppoa ja järjestelmä on kustannustehokas (viime kädessä kustannukset tulevat loppuasiakkaalle), joten en lähtisi vaihtamaan. Voin suositella Paku24 palvelua muillekin.»
Lähettänyt: Harri

«Pelkkää plussaa annan pakun vuokrauksesta. Auto oli siisti ja hyväkuntoinen. Henkilökunta oli ystävällistä, avuliasta ja täsmällistä. Kiitos paljon.»
Lähettänyt: Johanna

«Kiitos, kaikki sujui hienosti. Henkilökunta ystävällistä, täsmällistä ja asiansa osaavaa. Valinta osui teille hyvän hinnoittelun perusteella. Auto ei ollut uusi, mutta hinta/laatusuhde kohdallaan. Tulen jatkossakin käyttämään palveluitanne ja olen siitä myös jo nyt kertonut eteenpäin. Auton tuonti ja nouto oli todella hyvä juttu. Asiakkaan ei tarvitse lähteä hakemaan eikä palauttamaan autoa minnekään, vaan kaikki hoituu kotiovelta! :)”
Lähettänyt: Mikko

«Ensisij. valintaperuste hinnottelun selkeys ja reiluus. Myös hyvät veppisivut, mm. auton mitat löyty. Auto tuli ajallaan, oli semmonen kun piti, kuski oli huippuhyvä pakkaaja (osaan arvioida, oon pakannu pakuja itekin) ja hyvä tyyppikin vielä. Homma hoitu puolta nopeammin kun ootin, lähinnä kuskin pakkaustaidon takia. Seuraavankin pakun vuokraan teiltä.»
Lähettänyt: Asiakas

«Teidät valitsin nettistä löytyvien muiden palvelujen joukosta koska teidän palvelupaketit vastasi eniten tarpeita ja olivat kohtuu hintaisia. Kuljettaja oli tomera, täsmällinen, todella mukava ja ystävällinen! Eli kaikinpuolin muuttoni sujui erittäin hyvin teidän kanssanne. Tulen suosittelemaan ja käyttämään teitä jatkossakin!»
Lähettänyt: Heidi

«Kaikki toimi moitteettomasti, auton vuokrauksen helppous oli itselleni tärkeintä. Toki henkilökunnan ystävällisyys jne… Tulen käyttämään palvelujanne myös uudelleen.»
Lähettänyt: Ismo

«Kuljettaja oli ajallaan, palvelu oli hyvää ja hinta- laatusuhde oli kohdillaan!
Ainut miinus oli auton koko luulin, että tulee normaalin kokoinen pakettiauto joka on korotettu ja tämän takia jouduttiin ajamaan kaksi reissua, onneks matka oli lyhyt joten taloudellista haittaa ei syntynyt!
Suosittelen ehdottomasti muillekkin.»
Lähettänyt: Asiakas

«Kiitos paljon vielä teille!
Ollaan todella tyytyväisiä ja aiomme ehdottomasti käyttää teidän tiimiä jatkossakin.»
Lähettänyt: Asiakas

«Todella tyytyvainen palveluunne! Valinta oli sattumanvarainen»
Lähettänyt: Asiakas

«Vuokraus meni mielestäni hyvin, vaikka pakettiauto olikin vähän myöhässä, mutta hyvin oli huomioitu että vuokraus aika sitten pidentyi, pakettiauto oli juurikin sopivan kokoinen meidän muuttoon ja saimme hoidettua kaiken ajallaan. Pakettiauto toimi koko matkan kiitettävästi ja saimme kaikki tavarat perille yhdellä kertaa. Henkilö joka luovutti pakettiauton meille oli ystävällinen ja asiantunteva. Jatkossakin varmasti tulemme vuokraamaan teiltä. Kiitos hyvästä palvelusta!:)»
Lähettänyt: Marika ja Aku

«Kaikki meni minusta aivan vallan mainiosti ja teillä on tosi mukavaa porukkaa töissä ja pakettiautot toimivat moitteettomasti kiitos. Auto oli sisältää myös siisti ja kuljettaja joka auton kanssa saapui oli poikkeuksellisen ystävällinen.»
Lähettänyt: Jukka

«Kuski oli ystävällinen ja huumorintajuinen. Kaikki sujui ongelmitta.»
Lähettänyt: Asiakas

«Muuten ihan hyvä mutta kuljettaja olisi voinut olla hieman aktiivisempi kun autoa lastattiin. Kuljettajahan on vastuussa kuormastaan ja siitä miten auto on lastattu.»
Lähettänyt: Asiakas

«Täysi kymppi! Loistavaa. Edullinen hinta. Itsellä ei ole ajokorttia ja tarvitsi tilataksia isomman auton kuljeukseen. Mukava kuski oli.»
Lähettänyt: Asiakas

«Loistava palvelu!»
Lähettänyt: Asiakas

1  2  3  4  5