KOKEMUKSIA III

Asiakkaamme kertovat

 

«Valintaamme vaikuttivat auton noutomahdollisuus Klaukkalasta sekä muiden asiakkaiden hyvät kokemukset. Asiakaspalvelu oli palvelua isolla a:lla, auto siisti ja nokkakärry kiva bonus. Autosta hävisivät tehot, mutta tilanne korjaantui.»
Lähettänyt: Anne

«Vuokrasin muuton vuoksi teiltä auton ja olin erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Jos jatkossa tulee tarvetta pakulle, niin ei todellakaan tarvitse miettiä mistä sen vuokraan. Kiitos!»
Lähettänyt: Asiakas

«Valitsimme paku24:n ilmaisen auton toimituksen vuoksi. On todella kätevää, kun auto sekä tuodaan että haetaan kotiovelta. Kaikki sujui muutenkin tosi hyvin.»
Lähettänyt: Nora

«Olette paras alallanne, suosittelen kaikille.»
Lähettänyt: Asiakas Martsarista

«Olen erittäin tyytyväinen ystävälliseen palveluun. Kuski auttoi paljon ja rankka muutto sujui lopulta hyvin.Edullisin tarjous. Suosittelen!»
Lähettänyt: Anne

«Varasin netistä kun näin Klaukkalassa firmanne muuttoauton. Palvelu, pelit ja vehkeet kiitettävää! Hyvää Kesää!»
Lähettänyt: J Järvelä

«Hyvä joustava palvelu,hinta edullinen ja ponuksena auto toimitetaan kotiosoitteeseen ilman lisähintaa. Ottaisin teiltä uudelleen auton jos tarvetta. Valitsin teidät hinnan ja auton toimitus kotiovelle ilman lisämaksua. Auto oli ihan siisti ja hyvässä kunnossa. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu alttiita.»
Lähettänyt: Tero

«Hyvä ja täsmällinen palvelu»
Lähettänyt: Asiakas

«Kaikki meni kuten oli sovittu, ja auton luovuttanut kaveri oli ammattitaitoinen ja mukava.»
Lähettänyt: Janne

«Palvelu on ollut loistavaa, ystävällistä ja nopeaa!»
Lähettänyt: Tapsa

«Kaikki sujui erinomaisesti, auto oli hyvässä kunnossa ja vastasi odotusia. Suosittelen.»
Lähettänyt: Niko

«Olin tyytyväinen. Täsmällinen kuski ja lasku kuten sovittu:) voin suositella muille.»
Lähettänyt: Asiakas

«Hinta ja auton kotiinkuljetus ratkaisivat. Siisti ja hyväkuntoinen auto oli positiivinen yllätys!
Myös henkilökunta oli oikein ystävällistä ja joustavaa. Mukavaa kesää»
Lähettänyt: Asiakas

«Vuokrasin pari viikkoa sitten kaksi autoa Paku24 :stä ja sain ne mielestäni hyvään hintaan. Vuokraus meni aivan putkeen ja autojen tuonti ja haku onnistui ajoissa ja nopeasti vaikka olikin ruuhka-aika.»
Lähettänyt: Asiakas

«Olin muuttamassa Turusta Helsinkiin ja olisin halunnut Helsingistä vuokrapakun. Vertailin aluksi vähän hintoja ja päädyin paku24. Loppuen lopuksi siihen vaikutti hinta ja uusi auto. Auto tuotiin minulle Turkuun asti vaikka heidän autot sijaitsevat Vantaalla. Minua autettiin kantamisessa ja Helsingissä minun ei tarvinnut viedä autoa minnekkään, koska minut vain jätettiin uuden kotini eteen ja siinä se.»
Lähettänyt: Jamppa

«Henkilö, joka toi auton, oli täsmällinen ja ystävällinen ja neuvoi perusteellisesti autoon liittyvät asiat. Auto oli siisti ja toimi hyvin. Voin suositella palveluanne muillekin:)»
Lähettänyt: Asiakas

«Toimipisteet oli joka puolella pääkaupunkiseutua, mikä helpotti hyvin paljon. Uusi auto, puhdas ja laadukas. Auto kyllä tuotiin minulle myöhässä, mutta onneksi minulla ei ollut kiire. Sain kantoapua ja lisätunti ole halpa. Suosittelen.»
Lähettänyt: Piia

«Auto oli hyvä. Tuoja oli ystävällinen ja antoi selkeät ohjeet. Avaimen jättämisen mahdollisuus oli hieno asia. Jäi hyvä maku ja suosittelen teitä jos joku kysyy.»
Lähettänyt: Asiakas

«Auton varaaminen onnistui sähköpostitse ja kaikki toimi moitteettomasti.»
Lähettänyt: Asiakas

«Paras autovuokraamo ikinä! Vapaat ajokilometrit, edullinen hinta ja kotiovelle palvelu ilmainen. Henkilöstö mukava, autot uusia ja siistejä. Verkkosivut selkeät ja varaus helppoa. Suosittelen muillekkin!»
Lähettänyt: Valtteri

«Helppo varaa auto ja maksaa sai suoraan netissä. Auto tuotiin mulle kotiin ja haettiin se sieltä. Pakettiautoa oli helpoo kuljettaa ja se tuntui uudelta. Kaikki sujui siis hyvin.»
Lähettänyt: Ulla

«Mielestäni tällä vuokrakokemuksella ei tapahtunut mitään huonoa. Asiakaspalvelu osasi auttaa ja hinnat on hyvät. Pakettiauto tuotiin minulle kotiin ja kuljettaja jäi auttamaan minua muutossa. Suosittelen muillekkin.»
Lähettänyt: Julia

«Tilasin puhelimella äidilleni pakettiauton ja kuskin, kun hän oli muuttamassa. Hinta oli hyvä ja vuokraamo vaikutti luotettavalta. Vatasi myös odotuksiani, koska kaikki sujui kuullema hyvin ja kuljettaja oli todella ystävällinen ja avulias. Vuokraisin täältä itsellenikin.»
Lähettänyt: Jani

«Auton kunto ja siisteys oli ihan ok, henkilökunta oli ystävällinen ja ammattitaitoinen. Kaikki toimi sovitun mukaisesti ja helposti, auto tuotiin hyvissä ajoin, voi suositella muillekin.»
Lähettänyt: Annikka

«Koska hinta on kuitenkin suht. edullinen niin ajattelin että tulee jotain piilokuluja esille, mutta ei tullut. Kilometreistä ei tarvinnu maksaa ja sain isommat auton ku mitä olin tilannu. Hyvä kokemus kaikin puolin. Mies, joka toi auton (ainiin auto tuotiin kotiovelle ilmaseksi) oli mukava ja luotettava.»
Lähettänyt: Jukka

«Kiitos hyvästä palvelusta! Kirjotin vahingossa osoitteeni väärin varausvaiheessa, mutta asiakaspalvelu korjasi asian tosi hyvin ja nopeasti. Tilasin auton meidän odoitteeseen, koska sellaisen palvelun sai veloituksetta. Minua ei olisi haitannut jos auto olisi tullut myöhässä, kun kirjoitin osoitteeni väärin, mutta auto tuotiin jopa 15 minuuttia aikaisemmin.»
Lähettänyt: Anna

«Tämä on helppo tapa vuokrata pakettiauto, joustava palvelu ja ja verkkosivut on selkeät, löytyy sopiva auto nopeasti. Varaan täältä uudestaan varmasti jos tarvetta ja olen suositellut jo muillekkin.»
Lähettänyt: Miro

«Tosi hyvää palvelua ja helppokäyttöinen systeemi. Kaikista eniten tykkäsin siitä että autoja sai vuokrata ympäri pääkaupunkiseutua ja auto tuotiin veloituksetta minne vain täällä. Ei tarvinnut etsiä omalle autolle parkkipaikkaa vuokrauksen ajaksi, koska auto tosiaan tuotiin ja haettiin ihan kotiovelta.»
Lähettänyt: Jaanus

«Hinta oli hyvä, ei päätähuimaava, sillä kun vuokraa auton pitkäksi ajoväliksi niin tulee kilometrejä aika paljon ja jos tulee vielä vuokrahinnan lisäksi kilometrihinta joltain 1000 kilometriltä, niin tulee kalliiksi. Tällä vuokrausfirmalla ei onneksi ollut tätä kilometrihintaa. Varaus oli helppoa ja ohjeistus riittävä.»
Lähettänyt: Anna-Julia

«Oli helpotus, että auyo tuotiin pihalle, eikä meidän tarvinnut lähteä hakemaan muuton tohinassa sitä kymmenien kilometrien päästä. Muuton viivästymisen johdosta saimme lisäaikaa ja se oli kohtuuhintaista. Muuttopäivä oli pitkä ja raskas, joten oli kätevää jättää auto omalle pihalle ja se noudettiin siitä. Auto oli siisti ja palvelu asiallista. Suosittelen:)»
Lähettänyt: Asiakas

«Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Auto oli uusi ja hyvä. Sain kaiken tarvittavani tehtyä ja sain lisätunnin helposti puhelimella ja se maksoi vain 5 euroa, eli todella halpa. Suositteluni muillekkin.»
Lähettänyt: Kaija

«Helpot nettisivut, hyvä asiakaspalvelu, uudet autot ja hyvät hinnat. Ei mitään pahaa sanottavaa. Kiitos hyvästä vuokrakokemuksesta.»
Lähettänyt: Niilo

«Viime kerralla kun vuokrasin auton siis toisesta paikasta niin sain ihan erilaisen auton kuin kuvassa, auto oli vanha ja kuitenkin kallis. Täältä oli onneksi uudet autot ja kaikki kuten luvattu, hinnat kohtuulliset. Toivottovasti muutkin kokevat tämän vuokrausyrityksen yhtä hyvänä kuin minä.»
Lähettänyt: Eemeli

1  2  3  4  5