KOKEMUKSIA II

Asiakkaamme kertovat

 

«Ei mitään huomautettavaa.»
Lähettänyt: Arvo

«Erittäin helppoa ja miellyttävää asioida. Kaikki sujui hyvin ja mukava asiakaspalvelu.»
Lähettänyt: Max

«Tuntuu siltä, että Paku24 on töissä 24/7, jokainen päivä vuodessa, koska vuokrasin auton pääsiäissunnuntaina, kaksi tuntia ennen haluamaani aikaa ja he toivat auton kotiovelle. Asiakaspalvelu oli tosi hyvä ja auto oli moitteettomassa kunnossa.»
Lähettänyt: Petri

«Pakun vuokraus oli helppoa ja edullista. Auto oli hyvässä kunnossa, mitä nyt vähän likainen ulkoa päin, mutta minkäs sille voi keväällä.»
Lähettänyt: Asiakas

«Kaikki sujui tosi hyvin ja ei ollut vaikeaa. Varaus&maksu onnistui helposti verkkosivuilla. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kokenutta. Vuokraan uudestaan täältä aivan varmasti!»
Lähettänyt: Harri

«Vuokrasin auton viikoksi ulkomaille muuttoa varten. Ajatus pelotti alusssa, mutta kaikki sujui niin hyvin, että jos tulee vielä tilaisuus, niin tiedän ainakin mistä vuokrata pakettiauton. Auto oli uusi ja sillä oli mukava ajaa. Tankki oli täynnä, auto puhdas, apuna oli vielä nokkakärryt, jotka auttoa paljonkin. Auton meille toi nuori mies, suoraan kotiovelle. Tuoja oli ammattimainen ja avoin, asiakaspalvelusta siis jäi hyvä maku suuhun.»
Lähettänyt: Susanna

«Mitä katson ensimmäiseksi etsiessäni auton vuokrausfirmaa on hinta. Hinta oli tällä Paku24:lla mielestäni hyvä ja sopiva, sekä heiltä sai kotiovelle-palvelun ilmaiseksi. Lopuksi nytten voin vielä sanoa, että hinta-laatu-suhde oli HYVÄ, koska lisätunti maksaa ainoastaan viisi euroa/tunti. Auto tuntui mukavalta. Asiakaspalvelukin pelasi hyvin.»
Lähettänyt: Reijo

«Eipä voi enään autonvuokrausta helpommaksi tehdä. Suuri plussa vapaille kilometreille ja kotiovelle palvelulle. Hintakin oli järkevä. Kaikki siis sujui hyvin ja mainostus lähipiirille on jo aloitettu ! :)»
Lähettänyt: Lotta

«Kiitos sujuvasta ja hyvästä palvelusta. Tieto siitä, että on mahdollisuus ottaa lisätunteja, helpotti suunnattomasti ja ne ei tuntunut liian kalliilta. Toivoin ehkä enemmän opastusta, mutta se ei pilannut kokonaisuudessaan vuokrauskokemusta.»
Lähettänyt: Kaija

«Ensimmäistä kertaa vuokrasin auton niin, että kaikki tapahtui vain internetin ja puhelimen välityksellä, mutta ei mitään, se toimi hyvin.»
Lähettänyt: Tuukka Y.

«Pakettiauto vaikutti uudelta ja hyvältä, sitä oli helppo ajaa. Hinta oli myös hyvä ja asiakaspalvelu oli ystävällinen. Itse vuokraus oli itsessään helppoa. Tosiaan auton luovuttaja unohti selittää miten sivu- ja takaovet menee auki ja pimeessä, sitä oli aika epämukavaa sitten etsiä.»
Lähettänyt: Lauri

«Paku24 on paras autovuokraamo mitä olen käyttänyt. Hinta on todella hyvä, sitä paitsi auto oli tosi hyvässä kunnossa. En osaa sanoa mitään pahaa, koska kaikki meni niin hyvin. Kiitos teille ja suosittelen muille.»
Lähettänyt: Erika

«Vuokraamani auto oli moitteettomassa kunnossa, ihan puhdas ja tankki kokonaan täys, tuntui jopa, kuin kukaan ei olisi koskaan ajanut sitä edes. Vuokraus oli tosi helppo, maksu tapahtui netin kautta ja auton sai jättää, odottomatta ketään. Avain piti jättää lukkoon. En ollut koskaan käyttänyt sellaista. Yksi kokemus siis lisää. Suosittelen»
Lähettänyt: Riku

«Kuumana päivänä kiittelin kovasti ilmastointia autossa. Auto oli muutenkin ihan uusi. Kaikki muukin onnistui tosi helposti netin ja puhelimen välityksellä. Asiakaspalvelun kanssa olin paljon tekemisissä ja he olivat siellä kaikki tosi ystävällisiä ja joustavia. Hintalaatu-suhde!»
Lähettänyt: Iivarinen

«Mielestäni Paku24 on huomattavasti edullisempi kuin muut ja auton saavielä vaikka kotiovelle jos haluaa. Asiakaspalvelu vaikutti hyvältä ja kaikki oli helppoa.»
Lähettänyt: Ritva

«Varaus onnistuu helposti ja nopeasti. Hinta oli hyvä ja isona plussana oli se, ettei kilometrirajoitusta ole! Asiakaspalvelu pelaa mainiosti. Auto tuotiin ja haettiin kotiovelta. Viestiini vastattiin sunnuntai iltana alle puolessa tunnissa. Seuraavalla kerralla vuokraan varmasti täältä.»
Lähettänyt: Ville

«Mutkatonta autonvuokrausta. Asiakaspalvelu oli ystävällinen ja auto tosi hyvässä kunnossa. Lisäaikaa sai helposti ja halvalla tekstiviestillä, vaikka lähetin sen lyhyellä varoitusajalla.»
Lähettänyt: Nevalainen

«Olisin halunnut, että autossa olisi ollut käyttöohjeet mukana, vaikka perusjutut selitettiin alussa. Muuten kaikki sujui hyvin, kiitos.»
Lähettänyt: Tarja

«Onlinevuokraus netissä oli tosi helppoa. Hinnat on tällä hyvät ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Minulle annettiin hyvät ohjeet alussa ja, koska en ole ennen ajanut pakua, niin se helpotti todella. Autoa oli helppo ja mukava ajaa. Kaikinpuolin positiivinen vuokrauskokemus tuli, kiitos!»
Lähettänyt: Osmo

«Oli paljon ennakkoluuloja, koska sopimus tehtiin netin kautta ja autoa ei ollut luovuttamassa kukaan, mutta se ei ollut loppuen lopuksi huono asia, päinvastoin nykyaikaista, helppoa ja nopeaa, Suosittelen.»
Lähettänyt: Arnold

«Aivan mahtava palvelu! Olen käyttänyt jo kaksi kertaa ja käytän myös jatkossa. Kun on tuttu firma ja tietää että on hyvä, niin pienet miinukset ei haittaa.»
Lähettänyt: Joonas

«Auto tuotiin minulle myöhässä ja siitä tulee pieni miinus, mutta kaikki muu meni ihan hyvin ja auton tuojakin oli tosi ystävällinen ja joustava. Minulle oli uutta että auton voi tilata kotiovelle, ja näillä se oli ilmaistakin, se nosti silmissäni kyllä aika paljon tätä.»
Lähettänyt: Pinja

«Tietysti kaikista isoin syy miksi valinta jäi tähän firmaan on hinta, mutta nytten vuokrauksen jälkeen voin rohkeasti sanoa, että oli kyllä hyvää palvelua! Kaikki sujui juuri niinkuin piti, joten suosittelen muillekkin.»
Lähettänyt: Heikki

«Suosittelen tätä paku24 kaikille, koska tää on helppo tapa vuokraa pakua. Niiltä saa kuljettajan sekä kantoapulaisen, mikä auttaa ihan kauheesta ainakin sellaisia niinkuin minä… (en mielelläni aja Helsingissä ja vielä vieraalla autolla ja vielä pakulla! Ja en olisi jaksanut kantaa kaikkia tavaroitani yksin muutossa…)»
Lähettänyt: Katriina

«Kaikki meni hyvin ja asiakaspalvelu oli ystävällinen, hinnat edulliset jne. mutta olisin toivonut ehkä isompaa autovalikoimaa. Siitä huolimatta voisin vuokrata uudestaan täältä pakun.»
Lähettänyt: Lauri

«Oli kiva että lisätunti oli mahdollinen ja halpa. Ennen vuokrasin aina eräästä toisest autovuokraamosta autoa ja siellä oli lisätunnit kolme kertaa kalliimmaat… Kaikki muukin oli mielestäni hyvin. Onnistunut vuokrakokemus :)»
Lähettänyt: Saara

«Suosittelen kovasti tätä autovuokraamoa ihan vaan senkin takia koska asiakaspalvelu on todella joustava ja autot uudet sekä mukavat. Sen lisäksi on edulliset hinnat ja muuta sellaista mikä vaikuttaa valintaani. Suosittelen.»
Lähettänyt: Ilkka

«Vuokrasin autoa ensimmäistä kertaa ja pelotti vähän, että mitä siitä tulee. Paku24 :llä oli kuitenki tosi helppo vuokrata kun sai soittamalla vuokrauksen tehtyä ja paku tuotiin ihan kotiosoitteeseeni ja myös haettiin sieltä. Hinnat oli myös edulliset loppuenlopuksi verratessani muihin vuokrausfirmoihin. Vuokraan tarvittaessa uudestaan täältä!»
Lähettänyt: Minna

«Kun on hyvää palvelua niin voi antaa palautettakin. Kaikki sujui tosi hyvin ja pakettiauton ajo oli mukavaa, kun se oli uusi ja muutenkin hyvä auto. Plussat mitkä vaikutti siihen, että valitsin Paku24 olivat vapaat ajokilometrit, kotiovelle-palvelu veloituksetta ja edulliset lisätunnit. Vuokraaminen itsessään oli helppoa ja asiakaspalvelu mukavaa. Kaikinpuolin hyvä autovuokraamo.»
Lähettänyt: Kalle

«Nouto- ja jättöpaikka oli kotipihallani ja se ei maksanut mitään ylimääräistä. Auto vastasi juuri sitä mitä oli tarpeeni, asiakaspalvelu hyvä.»
Lähettänyt: Wilhelm

«Valintaamme vaikuttivat auton noutomahdollisuus Klaukkalasta sekä muiden asiakkaiden hyvät kokemukset. Asiakaspalvelu oli palvelua isolla A:lla, auto siisti ja nokkakärry kiva bonus. Autosta hävisivät tehot, mutta tilanne korjaantui.
Lähettänyt: Anne

«Kaikki mitä voi toivoa autovuokraamolta sain ainakin tällä vuokraus kerralla. Paku24 on luotettava ja henkilöstö on ystävällinen, sekä mikä tärkeintä avulias! Autot on myös uudet ja mukavat, mitään ei ollut rikki, oli turvallista ajaa. Sen lisäksi että vuokrahinta oli alhainen, näillä on myös
1. Vapaat ajokilometrit
2. Kotiovelle palvelu VELOITUKSETTA!
3. Halpa lisätunti…
Joten suosittelen ehdottomasti kaikille muillekkin.»
Lähettänyt: Hanna

1  2  3  4  5